Bolest kycelniho kloubu

Dobry den.Uz 2 roky me lupe v prave kycly.boli me od toho cela noha a od vanoc me bolest vystreluje do praveho boku,nejde mi to spat,lezet,sedet nic,mam dve deti a potrebuji fungovat,ortoped mi rekl,ze mam jen neco s Úpony,injekce ani RHB mi nepomahaji.V lednu jsem byla u jineho ortopeda,dal mi injekci DEPO MC a od te doby me noha neprestala ani na chvilku bolet.prvni ortoped uz me vyhodil,ze nevi co semnou a ze neni v jeho kompetenci me lecit,kdyz nevi co.jiny ortoped me poslal do Fakultni nem.v HK tam me vysetrily udelali RTG a mam jen pry ten upon,ale tahne se mi to na bederni pater a mam chycene esicko.Opravdu s tim nemohu nic delat,myslim tim normalni domaci prace atd.v dubnu bych mela nastoupit do zamestnani a nevim zda-li to zvladnu s temi bolestmi,mam toho vic ale to by bylo na dlouhe psani,netrapi me jen ta noha.Od cervence lonskeho roku mam mravenceni v leve ruce na maliku a prsteniku,nic v ruce neudrzim a nejde stim delat.U neurologa jsem taky byla,ale ty nasi Broumovsti lekari stoji za prd,jedina a posledni sance je asi jiny neurolog nebo Vase rada.Dekuji mnohokrat.

Odpověď odborníka:

Pohybový aparát by bylo na místě vyšetřit komplexně. Bolest kýčle a nález na kýčli zuhodnotit spolu se snímky nově, přítom provést vyšetření a rtg snímek bederní pateře. Doplnit vyšetření neurologickým vyšetření krční a bederní pateře. K tomu doplnit vyšetření revmatologické a zhodnotit krevní testy, laboratoř. K tomu abyste toto všechno zvládla by bylo nejlépe přijetí na ortopedické nebo neurologické oddělení nemocnice, kde kromě vyšetření byste měla i potřebnou medikamentosní a infuzní léčbu spolu s rehabilitací. I když to bude pro rodinu obtížné bylo by dobře tento postup absolvovat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: