Bolest kyčle při chřipce

Dobrý den, ve středu mě začala virosa(bolest v krku, kašel, horečka do 38,4), dnes mě začal bolet kyčelní kloub. Bolí hlavně když na nohu došlápnu, je to ostrá bolest, ale když kyčlí hýbu do stran, a nebo když jsem v klidu, tak skoro nebolí. Vzala jsem si Ibalgin a je to lepší. Chtěla jsem se zeptat, jestli to může být zánět kyčelního kloubu po virose, a jestli stačí klid a užívat Ibalgin, nebo je nutná návštěva lékaře. A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli se může Ibalgin užívat při kojení. Mám 2 leté dítě, které už kojím jenom 1xdenně. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při chřipce se objevují i bolesti svalů a kloubů. Pokud bolest neustoupí doporučuji vyhledat lékaře. Ibalgin je možné při kojení používat pouze na výslovné doporučení lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x