Bolest kyčli

Dobry den,prosim Vas,zjisti se u MR bederni pateře také poškozeni kyčle?Boli mne jako by kyčel,ale posilaji mne na MR na zada Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud se provádí vyšetření kýčle tak ano. Ale dle vašeho popisu asi se bude zhotovovat jen MR bederní pateře. Je třeba se s lékařem, který vyšetření žádá domluvit na upřesnění klinické diagnozy a doporučení pro MR.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: