Bolest laveho spanku a mr

Dobry den, pisala som Vám ohladom bolesti laveho spánku, ktoru mam hlavne pri stlaceni nosnej dierky lavej, pripadne pri rozpravani, jedeni, alebo mikach tvare. Mala by som otazku ci by sa nemohlo jednat o neuralgiu trojklanneho nervu. bola som u neurologicky, a odoslala ma na MR vysetrenie, preto by som sa chcela opytat, ci sa da MR vysetrenim zistit ci sa jedna o neuralgiu trojklanneho nervu. A dalej som astmaticka a velmi sa bojim kontrastnej latky, uvazujem ze ju odmietnem, preto sa vas pytam ,ci vela napovie ked si ju dam pichnuta ci ma vela neziaducich ucinkov bojim sa ze sa mi nieco stane, predpisali mi protialergicke lieky, ale aj tak mam obavy z tej kontrastnej latky. dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o neuralgii trojklanného nervu se s největší pravděpodobností jednat nebude, bolest při neuralgii je totiž záchvatovitá a až nesnesitelná. Co se kontrastu týče, tady je třeba přímo konzultace s vyšetřujícím lékařem ohledně Vašich alergií a složení kontrastní látky. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x