Bolest leveho podbrisku

Dobrý den, již delší dobu trpím bolestí v levém podbřišku, ale pouze na pohmat. Před dvěma měsíci mi byla diagnostikována EB viroza a beru na ní lék Isoprinosine 3x/den. Je možné, že je bolest způsobená užíváním těchto léků nebo jde spíše o gynekologický problém? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý dne, je nepravděpodobné, že by vám tento lék způsoboval bolesti. Zřejmě se může jednat spíše o gynekologický problém, jak píšete. Bude tedy vhodné navštívit gynekologa.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bolest v levém podbřišku | Od: Michaela | 4.12.2014 19:34
Dobrý den, asi před 2 lety mě začalo bolet v
podbřišku, byla jsem u gynekoložky a ta zjistila,
že mám cystu na vaječníku. Cysta mi praskla
sama a tak mě naštěstí doktoři nemuseli hnát na
sál. Bolesti ale přetrvávají, před necelým
půlrokem to bylo k nevydržení a tak jsem
navštívila doktorku. Vyšetření dopadlo dobře,
cystu nemám. Ale bolestmi se už dál nezabývala
(nemyslím si, že to bylo zanedbání, paní
doktorka je velice pečlivá). Občas mě to bolí
když udělám nějaký rychlý pohyb, spíše mě v
tom tak jako bodne. Jindy mě to bolí jen na
(slabý) pohmat. Čím to může být? Předem děkuji
za odpověď. S pozdravem Michaela
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: