Bolest levého třísla

Pěkný den,v minulém roce(říjen) jsem začala mít velké bolesti třísla vystřelující do břicha,přirození,konečníku,počůrávala jsem se.Jelikož jsem nosila velké a těžké věci,několikrát upadla tak jsem se domnívala,že mám gynekol.problém a spadla mi děloha. Výsledek myom na děloze,byla jsem dále odeslána na urologii ( v Pacově).Tam mi byl zjištěn nádor na ledvině a byla jsem odoperována v Praze. Nádor byl zhoubný, první stádium.Bolest ale stále byla a ještě se stupňovala. Tak mi vzali dělohu jestli to nebude od myomu.Bolest se dále stupňuje.Byla jsem na neurologii, zjištěna vyhřezlá ploténka L4/L5,S1.S tříslem to prý ale nesouvisí. Nyní si jdu lehnout na rehab. oddělení, ale pokud to nepomůže, nevím co dál. Již se mi z bolesti chce i zvracet,nemůžu zatlačit na stolici- bolí to.Nemůžu kýchnout,to mám pocit, že mi někdo rve střeva.Večer mě bolest budí, každé otočení mě bolí.Už jsem z věčné bolesti co to asi může být skončila u psychologa. Bojím se, že rakovina je i jinde. Ledvina je v pořádku. Navštívila jsem chirurg.ambulanci pana Janečka, jestli to není kýla....kýla to není. Prý si mám dojít na střeva, tak tam jsem ještě nebyla. Co mám prosím dělat? Už to přestávám zvládat.Děkuji.Mirka

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jedná se o složitý případ namístě je určitě koloskopické vyšetřní střeva k vyloučení změnv této oblasti a scintigrafie skeletu k vyloučení změn v oblasti kostí. Budou -li tato vyšetření negativní doporučuji Vám objednat se k prim dr Křikavovi na chirurgickém oddělení v Pelhřimově každou středu na tel 565355718. Pokud bude chirurgické vyšetření i scintigrafie kostí ( zde semůže jednat o změny v pánevních kostech negativní) pak je možné ještě vyšeteřní v ambulanci bolesti , kterou má každé pondělí v Pelhřimově MUDr. Suk a je rovněž možno se k němu objednat

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Jak žít s umělou chlopní
Články: Jak žít s umělou chlopní
Operovali vám srdce...
Chudokrevnost
Články: Chudokrevnost
Chudokrevnost, neboli...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x