Bolest levého varlete

Dobrý den, začal bych od začátku. V květnu tohoto roku jsem se začal polykat s různými problémy. Po pádu ze schodů v roce 2013. Jsem měl tyden po pádu stav jako by přicházející mrtvice. Pocit neskutečna ,třes rukou bušení srdce. To přešlo do 15 minut. Poté byl dva roky klid. V tom květnu jsem při pochuzkach po supermarketu dostal bušení srdce a náběh do hlavy. Celkový pocit únavy. Doma jsem dokonce usnul únavou.. Od toho incidentu se projevují různé problémy po těle. Točení hlavy, rozmlzene vidění. Bolesti na temeni hlavy. Kašel. Teplotu jsem neměřil. V tom květnu se mi udělal také malý tmavý flek na žaludu. Který se rozrostl na levou stranu stěny žaludu asi 0.3x1cm. Obešel jsem všechny různé specialisty. U Ol krev,moc,ster,chlamydie,stitna zlatá atd. Vše v pořádku. Na koznim kde mi oznamily že je to zbytnela žila. Dostal jsem detralex a heparoid. Bolesti a stuhlost šije jsem řešil rehabilitaci. Mám těžkou práci. Po masazich mi permanentně od května skabe zvoní v obou uších. Řešeno na orl kde přišli na zlomenou nosní přepážku. Zvonění v uších prehlusi ruch okolního světa. Večer musím usínat u tv. Absolvoval jsem návštěvu neurologa kde mi bylo řečeno že mám panicke poruchy. Predepsan lexaurin. Všechny testy krevní atd. Jsou negativní. Poslední týden mě začal bolet penis. A levé varle kde bolest vystreluje až do kycle.Varle se mi zda tvrdé. Stejně jako práve.jsou obě tuhá. Na koznim jsem dostal diclofenac. Objevují se mi různé divné chutě v ústech. Kovová a slaná. Po ránu mám žluté sliny a pachuť v ústech. Zvětšila se mi leva uzlina pod čelisti. Bolest pod levou lopatkou se kterou jsem se naučil žít. Začal mi dělat velmi špatně alkohol po kterém mám na druhý den stavy podobné ztratam vědomí. Špatně se mi dýchá. Střídají se u mě průjmy a situace kdy téměř potřebu nevytlacim. Od kvetna když je úplné ticho slyším zvonění a pohyb oči. V zadu za očima mi vrže.pouze když tekam ocima např po displayi. Dře mi dokonce za krkem při otáčení hlavou. V květnu jsem měl také silné pnutí a trnuti nohou a občas prstů pravé ruky. Jsem celoživotní flegmatik. Tyto stavy už me ubíjí a vycerpavaji. Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jako urolog se mohu vyjádřit maximálně k problému s varlaty. Většina pacientů, která se s bolestmi varlat dostaví, nemá tyto bolesti od varlat, ale od třísel a zad. Doporučil bych urologické vyšetření v případě, že hmatáte nějakou neobvyklost na varleti nebo v jeho okolí

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x