Bolest leveho varlete

Je mi 14 let a pred dvemi tydny sem podstoupil operaci triselne kyly na leve strane a od te doby me na dotyk boli leve varle bolest je mirna . Chtel bych se zeptat jestli to je normalni nebo ne . Dekuji za opdoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, taková přijatelná bolest může být normální jako následek operace - obzvlášť pokud se objevila až s odstupem po operaci. Po zhojení by měla odeznít. Jestli pozorujete na varleti nějaké změny, tak bych doporučil vyšetření

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: