Bolest menisku

Dobrý večer. Mám neclých 5 měsíců po 2. operaci menisku. Bolesti už byly minimální. Ale je to týden, co jsem venku 2x za den uklouzla. Poprvé se mi prudce natáhly svaly z kolenem. Podruhé jsem sklouzla do kleku. A teď mi z vnitřní strany od menisku vystřeluje v nepravidelných intervalech bolest. Může ta bolest přejít sama, nebo je nutné dojít k lékaři? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych navštívit lékaře, mohlo dojít k poranění jiné části kolene, než menisku.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: