Bolest mezi konecnikem a vaginou

Dobry den pani doktorko, z niceho nic me zacla hodne bolet kost mezi konecnikem a vaginou, bolest je hodne citit pri chuzi, tehotna nejsem a ani jsem nebyla. Jako bych mela misto narazene, ale zadny uraz se mi nestal. Ikdyz nejsem tehotna, je mozne, ze se mi rozsiruje panev nebo je duvod jiny. Moc dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Může tam být cokoli. Od gynekologie, přes trávicí trakt až po ortopedii. V prvé řadě navštivte gynekologa, aby lokalizoval ohnisko bolesti a dále Vás nasměřuje.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Narazená kostrč verzus bolesť konečníka a vagíny | Od: Martina | 7.12.2015 16:46
Dobrý deň. V sobotu večer som sa pošmykla v
kúpeľný na kachličkach a pri páde som spadla
rovno na kostrč. Bolesti mám, ale tabletky ju
tlmia a dnes som už aj dokázala ako tak chodiť, aj
sedieť. Čo ma však viac trápi, je tlak a bolesť nie
len v konečníku, ale aj vo vagine. Konkrétne s
pravej strany cítim bolesť ako keď boli čerstvá
modrina a zároveň tlak ako by chcelo zo mňa
vyliezať črevo. Tento pocit mám aj s konečníka.
Neustále vypuštam plyny. Na základe týchto
tlakov a bolesti sa mi nedá vymočit. Resp.
Podarilo sa 2x na stojaka vo vani. Mohlo sa stať,
že sa mi pri páde na kostrč poškodilo panvove
dno alebo uvoľnila vagína, maternica?
reagovat
re:Narazená kostrč verzus bolesť konečníka a vagíny | Od: uLékaře.cz | 11.12.2015 12:58
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x