Bolest mezi lopatkami

Dobry den chtel bych vas poprosit o vas nazor.Nedavno jsem psal o mem problemu z bolesti mezi lopatkami a zda se nemuze jednat o vydut hrudni aorty a bylo mi doporuceno nechat se vysetrit na echokardiologickem vysereni.Vcera jsem podstoupil echokardiologicke vysetreni srdce a hrudni aorty a jeste rtg hrudniku a vse v poradku tak jse chci zeptat zda tyto vysetreni vydut opravdu vylouci?Predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že vyšetření jsou dostatečná. Definitivní vyloučení je vždy problematické, nevím z čeho usuzujete, že by se mělo jednat o výduť hrudní aorty, jedná se o celkem vzácné onemocnění.;

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: