Bolest moč.trubice

Po přeléčení ureoplasmy,mám pořád stejné problémy.Doktor mi řekl,že mohou přetrvávát i 10 let.Než mi problémy začaly byla jsem na odstranění hemoroidu Barrovou ligací.Doktor,který mi zákrok prováděl řekl,že mohlo dojít k jizvě,která ted tlačí na moč.trub.a že by to odhalila cystoskopie,ale urolog mi ji nechce udělat a trvá na svém,že je to po ureoplasmě.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v tomto případě a při řešení Vašeho problému je odborně "nadřazen" urolog, chirurg cystoskopii indikovat nemůže. Eventuelně by bylo možné situaci zkonzultovat ještě s jiným urologem. Hezký den

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: