Bolest na hrudi

Dobry den, cca pred 14dny jsem mela jeden den teploty kolem 38stupnu, po acyplirinu se vse uklidnilo,ale zacalo me bolet v krku, to jsem take pres vikend vylezela a sla normalne do prace, ale pak se mi zacalo spatne dychat, bylo mi neustale na zvraceni, tak jsem zasla k memu obdvodnimu lekari. Ten udal diagnozu zanet prudusnice, krku a uzlin. Kasel a ani rymu jsem nemela a ani doted nemam. Dostala jsem atb. Klabax a byla jsem doma 6dni na nemocenske. Po kontrole u dr. fw 20/1hodinu, jsem sla do prace. Prvni 2dny to bylo docela v dobre, ale pak me opet zacalo palit na pruduskach, spatne se mi dycha, mam tlak na hrudi, jako by mi tam nekdo dal kamen a obcas se mi spatne dycha. Piji pruduskovy caj a dnes jsem si koupila psi sadlo. Teplota je jen vecer kolem 37,2stupnu. Ryma , ani kasel neni. Potrebovala bych vedet jestli je nutne jit opet k dr. a na nejaky dukladnejsi vysetreni a nebo se to casem uklidni, ze je to jen dozvuk moji nemoci..Dekuji Vam moc za radu, pekny den, Alice Babincova

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Rozhodně je vhodné navštívit znovu lékaře-není to žádné obtěžování nebo přehnaná úzkostlivost-bez vyšetření nelze vyhodnotit význam tělesných příznaků.Držím palce.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x