Bolest na levé straně stydké kosti

Dobrý den, asi 5tý den mě trápí bolest jakoby na stydké kosti, hlavně na levé straně a občas vystřeluje do třísla. Bolest je cítit při dotyku a někdy při chůzi. Přijde mi, že to bolí jakoby kousek pod kůží, nevím jak přesně to popsat. Jsem necelé dva týdny po operaci endometriózy v skoro celé malé pánvi (malé ložisko zůstalo ještě v tenkém střevu) a odstranění levého vejcovodu, tak se chci zeptat jestli bolest může souviset s hojením po operaci nebo jestli to nemůže být například kýla, i když ta mi přijde kvůli odpočinkovému pooperačnímu režimu málo pravděpodobná. Na kontrolu jdu až 13.4. a těhotná určitě nejsem. Moc děkuji za odpověď D.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolest může souviset s operací, jednak se může jednat o uzlinu jednak o zbytek endometriozy. Kýla by bolela spíše při kašli, či zvýšení nitrobřišního tlaku.Doporučuji Jarischův roztok či Višněvski balzám. lokálně MUDr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: