Bolest na špičce penisu

Dobrý den, chtěl bych se prosím Vás zeptat na bolest v penisu. Asi před dvěma týdny jsme začal brát antibiotika Doxybene na boreliozu, protože jsem měl klíště a po něm se mi objevil červený flek. Poté co jsem začal užívat tyto antibiotika se mi na předkožce penisu objevila červená vyrážka,která asi po týdnu zmizela. Poté ovšem přišel problém s pálením a bolením na špičce penisu. Tato bolest je jakoby zevnitř hned na vrcholu špičky žaludu. Bolí to semtam, ale nejvíc po pohlavním styku. Nevíte prosím co by to mohlo být? Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, moho by jít o kvasinkovu infekci, která nastupuje někdy v závislosti na užívání antobiotik. Kupte si v lékárně krém na kandidosu, kvasinky - poptejte se lékárníka na jméne preparátu, jsou od různých firem a různé ceny a potom potírejte špičku žaludu /nebo bolestivá místa/ cca týden. Pokud obtíže nezmizí, jde o něco jiného a měl byste navštívit urologa na bližší vyšetření. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: