Bolest na srdci

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych Vás poprosit o názor. Moje dcerka byla 16.1. operována na nosní mandličku (vel. II-III) a píchali jí obě ouška, od té doby, hlavně když pláče si stěžuje, že jí bolí na srdíčku. Říká mi, že tam má mravenečka, co jí tam štípe, ukazuje si na hrudní koš. Jsem z toho celkem nervozní, v rodině žádné srdeční onemocnění nemáme, dnes jsme byli u pediatra na kontrole po odebrání nosní mandličky, neříkala jsem jí to, ale prý je zdravá (i podle poslechu). Myslíte, že to je "jen" výmysl? Nebo bych tomu měla přikládat velký výnam? Co by to prosím podle Vás mohlo být? Děkuji a krásný den, nervozní maminka Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se stav opakuje, bylo by vhodné na to dětského lékaře upozornit a dcerku vyšetřit - EKG srdce, RTG hrudníku, neurologické vyšetření... S operací tento problém nejspíše souviset nebude. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: