Bolest na týlu

Rád bych se zeptal zda se jedná o příznaky nádoru nebo ne.Před pár měsíci jsem si nahmatal bouli na týly a před pár dny mě okolo té boule začla bolet hlava a bylo mi chvílema na zvracení. Děkuju za každou informaci

Odpověď odborníka:

Na Vaši otázku nelze odpovědět touto formou, kontaktujte Vašeho lékaře a dohodněte se s ním na vyšetření. Boule na hlavě nebývá příznakem nádoru mozku, ale může být způsobena postižením kosti.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: