Bolest nadvarlete

Dobrý den , byl jsem u urologa a ten mě diagnostikoval záňět nadvarlete , tak jsem dostal Ciplox 500mg , tyto antibiotika jsem dobral v pátek 29.dubna 2016 ale zlepšení bylo minimální skoro žádné, tak se chci zeptat zda li mám navštívit urologa co nejdříve nebo vyčkat na den kdy jsem byl obědnán 9.května na kontrolu , a co případně mohu očekávat dále za léčbu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Léčba zánětu nadvarlete většinou trvá déle, často je nutné podávat ATB 5-6 týdnů a vyžaduje i klidový režim. Záněty také často recidivují. Pokud nález neustoupil a bolesti trvají, požádejte vašeho urologa o časnější termín kontroly.

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: