Bolest nohou

Dobry den,syn byl hospitalizovan pred tydnem v c,k nemocnici.Udelali se mu pod ocima takove tmve skvrnky a vse ho svedilo .Zustal na pozorovani 1 den,podezreni na zanet mozkovych blan.Domu ho pustily 2 den stim ze mel nejspis jen nejaky zanet a zvisenne leukocity.Dnes nam zase zbelal nechce vsatavat ,pry ho boli nohy a celkove je pobledli a bez sil.predevcirem nam ho poslali ze skolky stim ze ma prujem(byli na plavarne)kdyz dorazil domu zadny prujem nebyl...nikdy nemocny nejak vazne nebyl a ani na zakladni nemoci si nemuzeme stezovat...vzdy byl cili jako rybka az ted od krumlovske nemocnice snim porad neco je.poradte prosim nezda se mi ze by to bylo jen nejakym zanetem...Dekuji Pincova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohu jedině poradit vyhledat co nejdříve vašeho dětského lékaře a o všech obtížích, jak jste je zde popsala, ho informovat. Jistě je třeba syna aktuálně prohlédnout, z popsaných obtíží mohu usoudit jedině, že syn není v pořádku a vzhledem k popsaným zvýšeným leukocytům a tomu, že "měl asi nějaký zánět" může mít nějakou infekci nebo zánět obecně. Nic bližšího zde nevymyslím a nezjistím.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Chraňte své dítě před nebezpečným zánětem mozkových blan
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: