Bolest nohou a kloubů

dobrý den, mám bolesti nohou a kloubů je to nejspíš způsobeno záněten v krvi a asi mi našli také streptokok. posílají mě na odstranění krčních mandlí. Chtěl bych se zeptat jestli po odstranění je naděje na zlepšení a eventuelně jestli se tato infekce dá vyléčit.Ptám se protože mladší sesra má tytéž problémy, je po operaci mandlí a už 2 roky se stím léčí. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Michale! Bolesti kloubů mohou mít velmi širokou řadu příčin, může se jednat o revmatologické onemocnění (revmatoidní artritida, Bechtěrevova nemoc), borreliozu, chlamydiovou artritidu, metabolické onemocnění charakteru dny, atd. Bohužel nevím, jaká vyšetření už u vás proběhla a s jakými výsledky, zda jste např. v péči revmatologa. Pokud mají vaše bolesti kloubů souvislost s proběhlou či probíhající streptokokovou infekcí, je namístě především důsledná léčba penicilínovými antibiotiky.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: