Bolest nohy

Prosím o radu. Jsem pravé v Chorvatsku a už třetí den cítím tlak pod kolenem a v lytku, místy bolest zvlášť při chůzi, noha není otekla ani horka. Brala jsem 10 let antikoncepci nyní půl roku ne, mám se jít nechat pro jistotu vyšetřit lékařem kvůli možné tromboze? Je mi 26 let Antikoncepci mi zvyšovala cholesterol. Děkuji

Odpověď odborníka:

Petro,
bez řádného vyšetření a dalšího vyptání se na důležité informace je velmi složité nějak poradit. V této situaci mi asi nezbývá nic jiného než doporučit návštěvu lékaře pro jistotu.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x