Bolest nohy

Krásný den .V minulém roce jsem se dotazovala na patologickou zlomeninu II.MTT.Jsem stále na jednom místě.Zhodnoceno jako nezhoubný nádor,nebo pakloub.Prosím poraďte mi lékaře nebo kliniku v Praze,kde by mi konečně někdo pomohl.Noha stále bolí.D212J.NN.-po scintigrafii nejspíše PSA. Děkuji za pomoc. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu nevím, které pracoviště vám doporučit, je to spíše o lékařích - lidech. Zkuste se obráti na kliniku chirurgie nebo ortopedie Motol, dospělá část. Pokud byste se tam spádově nebo jinak nedostala, mají hodně plno, ale zkusit je to možné - objednejte se na nejbližší poradnu léčby bolesti, kontaky najdete zde: http://www.linkaprotibolesti.cz/index.php?id=0500 . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Články: Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Důvodem k první návštěvě...
Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Články: Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Hemoroidy jsou nezávažné...
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nádorová bolest
Články: Nádorová bolest
Bolesti při nádorových...
Profesionální dentální hygiena krok po kroku
Články: Profesionální dentální hygiena krok po kroku
Dentální hygiena v...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: