Bolest obličeje - následky penicilínu?

Dobrý den, prodělala jsem angínu. Byl mi předepsán penicilin a zdá se, že všechno je ok. Ovšem po ukončení léčby z ničeho nic mi ztuhla dolní čelist směrem k vnější části uchu a to způsobem, že jsem se nemohla najíst, usmát, skoro ani mluvit. Velice to bolelo, a tak lékař mi napsal lék tlumící bolest UNO a take uvolňující nervy - Quajacaranu, ovšem po přečtení příb. letáku mi přišlo, že poslední se spíše hodí pro trpící depresí. Musím říct, že poslední rovněž mi moc nepomáhá, ovšem díky UNO můžu fungovat normálně. Je mi jasné, že to neřeší a neléčí a tak se chci zeptat, zda byste něco poradili k léčbě v této situaci. Také bych se ráda ještě zeptala na přípavky vhodné po antibiot., na obnovení imunitního systému.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych konzultaci přímo s lékařem, který přesně zná Váš současný zdravotní stav. Hezký den!

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: