Bolest oci

Dobry den. Pred tremi mesici jsem byla na vysetreni u ocniho lekare. Zjisten syndrom sucheho oka,predepsany kapky tears naturale,mam kapat 2x denne,ale nijak se to nezlepsilo. nyni mam hylocomod,ale je to stale stejne. Bolest se projevuje pri cteni,obcas mam problem se zaostrenim.prace s PC a sledovani televize,ale take behem dne,pri beznych cinnostech. Mam problem pri pouzivani dekorativni kosmetiky,oci potom dlouho pali az rezou i kdyz jsem odlicena. Namerena na blizko ctvrt dioptrie. Jeste dodam,ze je mi 32 let. Muzu pouzit nejake jine kapky? Dekuji za var nazor a cas.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kapek na léčbu syndromu suchého oka je celá řada, takže pokud Vám nevyhovují Vaše stávají kapky, je možné si v lékárně zakoupit jakékoliv jiné. Spíše než ve druhu kapek bych viděl problém ve frekvenci aplikace. Tyto kapky si můžete aplikovat dle tíže obtíží i vícekrát denně, v případě potřeby i každou hodinu. Přeji hezký den.

prim. MUDr. Radan Zugar
prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: