Bolest ot mateřského známénka?

Dobrý den, již od narození mám nad zápěstím mateřské znaménko. nemění se barva, tvar, velikost, prostě nic. Dnes jsem ovšem cítil bolest zápěstí (asi 15 minut), zkusil jsem zatlačit na znaménko a měl jsem pocit, že je bolet jakoby z něj. je to možné? Nejedná se o kůže? Je možné, že je mateřké znaménko na pohmat citlivé?

Odpověď odborníka:

Někdy může být znaménko citlivější , např. při změnách v oblasti vlasového folikulu či mazové žlázky umístěné po tímto zaménkem. Toto samo o sobě není nebezpečné. Ale asi by bylo na místě znaménko ukázat kožnímu lékaři, nebo pošlete foto.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: