Bolest pánve, zad

Před časem přítelkyně otěhotněla. Od této doby po styku je vždy zarudlý penis, který pálí. Později, když přítelkyně zjistila, že je těhotná a od kdy, jsem vlastně zjistil, že přesně od té doby mám ty potíže. Později začala mít i přítelkyně problémy s pálením a lékař jí předepsal KLION-D 100 (účinná látka metrodinazolum). Já však v poslední době mám stupňující bolest zadku (jako když máte vnitřní hemoroidy), kdy nemůžu často ani delší dobu sedět a v poslední době se bolest přesouvá výše do křížové oblasti zad. Při záklonu zad bolest. Nevím zda-li je to z prochlazení .., ale mám to už asi 2 měsíce, nebo to má souvislost s nějakou tou infekcí. Přítelkyně je těhotná od prosince.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše přítelkyně ma zřejmě mykózu čili plíseň (příp. trichomoniázu) a vy také. Vždy je nutné důsledné přeléčení obou partnerů, jinak se onemocnění v důsledku ping pong efektu nezbavíte.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x