Bolest páteře

Dobrý den, ráda bych znala váš názor, zda je k operaci tento nález CT LS PÁTEŘE-CIRKUL. PROSTUZE DISKU l/4, nejvýraznější foraminálně oboustranně. Protruze až herniace disku / vlevo foraminálně až extraforaminálně 5 mm. Bulging až dorzální protruze disku L/S1. Spondylartroza středního st oboustranně. Zachovalá šíře páteřního kanálu a zobrazených neuroforamin. Děkuji za odpověd.Klára

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kláro! Nutnost operace není možno posoudit pouze na podkladě CT nálezu. Různí lidé mají různé nálezy a s nimi se neshodující potíže. Někdo s malým nálezem na CT může skončit s opeací a naopak i těžší nález nemusí svého "nositele" invalidizovat. Více než na nálezu záleží na Vašich obtížích. S tímto dotazem konfrontujte prosím svého ortopeda. Pokud chcete druhý názor (tzv. second opinion), nelze nic namítat, ale i tak konsultujte osobně a to lépe na vyšším pracovišti (krajská nebo fakultní nemocnice).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x