Bolest páteře následně kyčle

Dobrý den Moje máma začala mít před pár měsíci potíže. Začala ji bolet bederní páteř následně ji bolest pronikala až do nohy . Po době asi dvou měsíců kdy byla doma a chodila na rehabilitace bolest přestala. Cvičí a bolest v bederní páteři odešla přišla ale bolest kyčle která ji bolí při chůzi . V noci při spánku dostává křeče do dolních částí nohou . Dělají se ji modřiny ikdyž se nikde nebouchla . Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vše může souviset s onemocněním páteře, ale i kyčle- stává se, že odlehčuje bolavou končetinu a tím se zhorší naopak bolest v jiném místě nebo kloubu. Příčina je mechanická, nerovnoměrným, zatížením. Bez vyšetření se nedá určit přesná příčina. Na křeče je dobré zkusit vitamín B6 v kombinaci s hořčíkem. Modřiny mohou být důsledkem užívaných léků, nedostatečností cévní stěny apod. Asi bude nejlepší, když se maminka poradí se svým ošetřujícím neurologem.

MUDr. Dana Halbichová
MUDr. Dana Halbichová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie Chaberský dvůr, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: