Bolest po močení

Dobrý den, tak již před týdnem jsem byla u paní doktorky na gynekologii s problémem ze mam již 3 týdny žlutý vodnaty výtok a bolest na konci močení jen po vymoceni jinak vůbec. Udělala mi ster, že PH je v pořádku a z papírků z moci, že je také v pořádku. Poala i ster na rozbor. Dnes jsem si tam volala a prý je negativní ze tam streptokok ani stafylokok není. Když jsem se ptala jestli to není třeba chlamydie tak mi řekla, že na ten rozbor nedělali, ale prý kdyby tam byla tak by jim z rozboru napsali, že tam není něco v pořádku. Je to pravda? Me se tyto obtíže co mám výtok vodovy a bolest po vymoceni zda jako příznak chlamydie. Předem děkuji za vaši odpověď. Tyto problémy mi začali 4 den po styku s novým partnerem, který žádné problémy nemá. Beru antikoncepci. Prosím o vaši radu a pomoc mám strach co by to mohlo být.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chlamydiová infekce má opravdu jiné projevy. Podle dostupných výsledků u Vás nenašli nic závažného. Zkusila bych koupit Lactofeel a používat každý den večer po dobu jednoho týdne. Pokud by se stupňovaly urologické obtíže, bude potřeba navštívit Vašeho praktického lékaře nebo urologa a nechat si podrobně vyšetřit moč.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: