Bolest po obstriku

Dobry den pane doktore, opet se na vas obracim s upresnenim diagnozy. Vpich byl do svalu palce v dlani, tesne vedle kosti k palci do karpalu. Tyden po vpichu citim horkost v dlani v mistech kde mame tu horizontalni caru. Dnes mi zast.lekar opet provedl vpich, ale do zapesti a tak do vsech karpalu. Infekci neakceptoval. Nevim, jak se zjisti a tak jelikoz me jen pichaji a nic. Muzete mi dat nejakou radu jako laikovi co ted? Posledni vec je jit na pohotovost, ale obavam se stejneho vysledku. Opich:.diprophos mesocain. Dekuji za Vas cas Jegr.

Odpověď odborníka:

Je možné,že se opich - tedy aplikovaný lék, dostal v blízkosti okostice, blány, která vlastně obaluje kost a která je vždy na jakýkoliv podnět citlivá. V tom případě, pokud se o infekci nejedná jen chladný obklad, nesteroidní antrirevmatikum typu Ibalginu a klid zápěstí. Pokud, ale opakovaně vám nástřik nedělá dobře, nástřik nesnášíte, neaplikujte jej, jsou i jiné metody léčby. Pokud by zápěstí a ruka bolela a nebyla v pořádku kontrola bezpodmínečně, nejlépe u svého lékaře nebo i na pohotovosti.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: