Bolest po operaci menisku

Dobrý den.Potřebovala bych poradit ohledně operace menisku,která byla provedena 7.1.2011.Jako dg.je uvedená Dilaceratio zadní 2/3men.med gen.I.dx.,chondropatia med compartmentu gen.I. dx. III a IV st.Po propuštění z nemocnice jsem nastoupila na rehabilitace-cvičení a elektroléčbu,která mi byly prodlouženy a přidáno cvičení na rotopedu,pak dalších 7 procedur s přidáním parafínu.Bohužel nevidím žádné změny a od včerejšího dne cítím větší bolest v dolní části kolene při chůzi.Poraďte mi prosím,co s tím dělat.Děkuji .

Odpověď odborníka:

Není pochyb o tom, že koleno i po artroskopické operaci bolí. Pokud byl zjištěn další nález tak potíže se odvíjejí od tohoto nálezu. Pokračoval bych dále ve cvičení dle nácviku cvičení na rehabilitaci. Koleno zatím nepřetěžovat, zatímně příliš teplo na koleno bych neužíval. Pokud by se stav nezlepšoval teprve potom kontrola ortopedická. Není pochyb o tom, že koleno si přece jen na přece jen trošku jinou anatomickou situaci musí zvyknout.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: