Bolest po operaci varixů

Dobrý den, jsem 5 týdnů po operaci varixů (klasika+ laser),na staně kolene, kde jsem měla varixy nejhorší mi stále po obyčejné námaze noha promodrává a bolí (nosím stále punčochu). Při kontrole v Praze mi doktor zjistil trombosu úseku VSM s mírnou zánětlivou reakcí v okolí. Doporučil mi místo mazat Heparoidem. Je tento stav normální, nemusím se bát další komplikace?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano. Po operaci je tato komplikace celkem běžná. Pokud jste nadále v péči lékaře, který operoval nebo operaci indikoval, nemusíte se ničeho obávat. Léčba je optimální.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
operace krečovích žil | Od: Jan | 27.5.2016 08:48
dobry den asi měsíc sem po operaci krečovích žil a kde sem mel na noze křečovou žilu tak to mam stale za tvrdle jak dlouho seto zlepší punčochu nenosim protože je mala ale doktor mi řikal že stači stahovat že jeto uplne to stejny dekuji za odpověd
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x