Bolesť pod kolenom

Dobrý deň, som žena, mám 21 rokov, beriem HAK, pred 2 mesiacmi som mala krvný obraz v poriadku, nemám kŕčové žily. Asi mesiac ma bolí pri vystretí nohy pod pravým kolenom, pri chôdzi ma to nebolí, ani keď ju mám len vystretú. Nemám opuch, ale keď mám nohu zohnutú dlhšie ako minútu, mám problém sa na ňu postaviť, kým si ju trocha nerozcvičím. Ku ortopédovi som objednaná za 3 mesiace. Prosím Vás o radu, čo by to mohlo byť.

Odpověď odborníka:

Při hormonální antikoncepci zvláště u vnímavých jedinců se může objevit phlebotrombosa, zánět žil. Měla byste navštívit interní ambulanci nebo ještě lépe přímo poradnu nebo ambulanci pro cévní choroby a končetinu vyšetřit, provést diagnostický ultrazvuk na cévní průchodnost. Jistě ortop. vyšetření je na místě, může být i s odkladem. Podle výsledku potom léčba. Vyšetření je vhodné bez odkladu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x