Bolest pod lopatkou brnění ruky

  • Dotaz od: Eva Dohnalova
  • Publikováno: 1.12.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den jsem objednána na vyjmutí stítné žlázy z důvodu cytologického vyšetření - suspektni z maligníty papilokarcinom . Uz mesic mě boli a berní ruka a palec s ukazovákem muže to souviset s rakovinou? Byla jsem na mmr ale zvládla jen jedno měření vysledek z mmr je - na sagT2 vaz obr sledujeme Naprimeni c lordozy s blokovym postavením c2-7, osteochondroza c6-7 se zmenou sl disku a snížením disku bez známek hennie disku, dorzalne osteofyty .modic zmeny nesledujem spinalny kanál není redukovaný šířkou intramedularne ložiskové zmeny kompresia ani mielopatia nepritomne děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vaše obtíže jsou s největší pravděpodobností způsobeny poruchou statiky a dynamiky krční páteře, zvýšené napětí šíjních svalů má za následek poruchu metabolismu nervově cévních pletení, které signalizují právě pocity pálení, brnění atd. Podobné obtíže zná mnoho lidí..Určitě by bylo na místě rehabilitační vyšetření a následná fysioterapie.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: