Bolest podbřišku

Dobrý den tímto dotazem se chci jen ujistit jestli mi může něco být ...Cca přes hodinkou jsme se se sourozencem "praly" je mu 15 let a já ležela na zádech a on mi omylem pustil z výšky nohy na podbřišek jsem po menstruaci a začíná mě to bolet na pravé straně ...Mohl mi způsobit nějaký úraz ?? Nevím zda to nebolí ještě po ms nebo je to tím nárazem je to hodina a nechci zbytečně plašit moc ho to mrzí a nechci ho ještě stresovat škádlíme se furt a on sám má zdravotní psychické problémy a vše si moc bere. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pochopitelně takto na dálku nelze žádný úraz nitrobřišně potvrdit ani vyloučit.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sedm zaručených tipů, jak dítě dostat od počítače
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Pozor na svrab!
Články: Pozor na svrab!
Svrab je kožní nemoc...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: