Bolest pravé paže pod ramenem

Dobrý den, již asi tři měsíce mě pobolívalo pravé rameno a část ruky těsně pod ramenem. Po pádu na rameno se bolest zhoršila. Navštívila jsem pohotovost, kde mi byla dána na tři týdny ortéza. během této doby jsem používala více levou ruku a byla nucena za cca 14 dní od nasazení ortézy navštívit lékaře znovu pro velkou bolest dlaně a prstů na levé ruce. Prý zánět šlach z přetížení..doporučen ibalgin gel a brufen 3 krát denně. Bolest šlach se ani po týdnu mazání a užívání nezlepšila a bolest po sundání ortézy také ne. Doporučena rehabilitace..objednání bohužel až za tři týdny. Dnes pro bolest obou rukou navštíven obvodní lékař. Místo ibalgin gelu aulin gel a nimesil na bolest. Byla jsem se ptát ve zdravotních pomůckách na možnou ortézu na zánět šlach,ale dělají jen na zápěstí a to pro mě nemá cenu. Ve zprávě od dr. mám RTG bez přesvědčivých změn v dané projekci, léze RM? Chtěla bych se zeptat, zda je možné ještě nějaké jiné vyšetření..bolest je tupá, spíše v klidu, přijde mi to jakoby mě bolela kost uvnitř cca 8cm pod ramenním kloubem. Léky na bolest bez efektu, ortéza též bez efektu. Mám strach aby to nebylo něco vážnějšího, když mi nic nepomáhá. Na kontrole mi bylo řečeno, že mám nejprve absolvovat rehabilitaci (magnety, měkké techniky) a pak teprve přijít, když to stále bude bolet. leduju jak rameno, tak dlaň levé ruky. Zkouším v rámci možností klidový režim, ale bolest je už opravdu dost nepříjemná a trvá dlouho. Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Rehabilitace bude určitě dobrá, ale doporučoval bych, abyste vyhledala ortopeda.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x