Bolest pravého třísla

Dobrý den, jsem týden po laparoskopické operaci slepého střeva. Stále mě bolí pravé tříslo (cca 3 cm nad penisem), v nemocnici mi bylo řečeno, že bolest přejde. Nepřešla. Občas se bolest dostává až k pravému varleti. Mám počkat, že bolest přejde?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, týdenní odstup od operace je ještě krátký, také bych předpokládal, že bolest ustoupí. Každopádně bych kontaktoval operatera.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Dobrá zpráva pro manželky - léky na erekci pro zkvalitnění manželského sexu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x