Bolest pri sexu

Dobrý den Paní doktorko,prosím o radu a i o Váš názor. Loni v květnu jsem prodělala zamlklý potrat. Od července jsem začala mít menší bolesti břicha,silný výtok a celkově jsem se necítila dobře. Na gyn,prohlídce a odběru krve a cytologie nic Pan doktor nenašel. Moje bolesti ale neustávají,bolí mě hlavně podbřišek na levé straně,a poslední měsíc ta bolest je i při sexu což nebývala.Cítím uvnitř pálení a nepřijemné tlaky při sexu ikdyž je partner velice citlivý a pomalý.Na gyn.prohlídky chodím pravidelně,a ted momentálně tam lítám pořád ale pokaždé se nic nenajde.Mám strach že bych mohla mít rakovinu vaječníků??Vím že je to tichý zabiják a při obyčejném ultrazvuku se na ní nepřijde. Krvácení ani špinění mimo menstruační cyklus nemám ale moje menstruace je vždy dosti silná a trvá pouhé tři dny je to normální? Mám za sebou dva porody a bohužel tři samovolné potraty. V červenci bych měla jít opět na cytologii ale mohla bych si o ní požádat pro jistotu dříve? Mám opravdu strach.Děkují za Vaši odpověd,hezký den.

Odpověď odborníka:

dobrý den, rakoviny vaječníku bych se nebála, pokud máte pravidelné UZ kontroly. Cytologii dříve lze po domluvě s lékařem. Spíše bych se zaměřila na infekční příčinu, zda není někde nějaká skrytá bakterie, event. endometrióza. Asi bych doporučila po přeléčení Vás obou antibiotiky laparoskopii.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x