Bolest přirození u batolete

dobry den, syn 21 mesicu si stezuje na bolest prirozeni ale neplace jen rika au au nema to otekle ani cervene. spis mi prijde ze mu to zarusta . obcas cura hodne a nekdy malo. tak nevim zda mam navstivit lekare. diky za odpoved P.S je mozne aby mu to uz zarustalo?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v tomto věku chlapci mají normálně tzv. fimózu (či zúženou předkožku). Někteří doporučují zejména při koupání předkožku pravidelně přetahovat, aby právě k úplnému zúžení nedošlo. Někdy pomůžou lokální mastičky. Nejlépe stav zhodnotí dětský lékař, či chirurg nebo urolog.

MUDr. Petra Čamborová
MUDr. Petra Čamborová

Specializace: Dětské lékařství a klinická osteologie
Pracoviště: dětské oddělení Krajská nemocnice T.Bati a.s., Zlín
dětská osteologická ambulance, Osteocentrum Zlín, Mediekos Ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: