Bolest prsteníčku

Dobrý den, Mám problém že jsem špatně došlápl na prsteníček na noze a asi 2 dny už mě to bolí. Bolí to možná méně ale stále stejně ty 2 dny. Chodit s tím bez problému mohu ale prsteníček mi lehce za 2 dny zfialověl. Chci se tedy zeptat když je to trochu fialové musí to být nutně zlomenina ? A dále kdyby to bylo zlomenina a neléčil to může se s tím stát něco horšího ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Je třeba jít na rentgen a při potvrzení zlomeniny bude nutná pravděpodobně pouze náplasťová FIXACE.

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: