Bolest ramen

Jiz bdva roky jsem po operaci krcni patere nmela jsem rozdrceny obratel nyni mam desticku.Bohuzel bolesti na chvli pominuli a bohuzel se stale vraceji hlavne bolest krcni patere,brneni rukovou necitlivost ve dvou prstech.stale jsem pod dohledem lekaru.nyni my bylo navrhnuta stabilta celeho krku ale po vysetreni my byli zdeleno ze desticka prirostla takze ted by to nemelo smysl bohuzel.takze jdu na ct obstrik a opet karpaly vse v praze na homolce.jenze jiz mesic me zacali bolet ramena teda nejdriv jedno stim ze z niceho nic prisla hrozna bolest kdy jsem s rukou nemohla ani hnout abych nebrecela zjistila jsem malou tvrdsi boulicku na rameni.nekdy to boli mene ale casteji ze s rukou neudelam kloudny pohyb.pritom nic tezkeho nedelam tasky nenosim neuhodila jsem se nic na bolavem nesnesu ani raminko od podrsenky kdyz je bolest intenzivni,nyni zacalo pobolivat i druhe ale zatim ne moc prosim o radu dekuji nashledanou

Odpověď odborníka:

Na posouzení Vašeho stavu nemám dost informací. Podle Vašeho popisu mi není úplně jasné, o který obratel se jedná, jaký byl Váš stav po úrazu a tak podobně. Jde o odlišení, zda se jedná o bolest danou útlakem nervových kořenů nebo z příčin svalových. Jestli byla při úrazu postižena krční mícha (to neznamená, že zraněný nutně skončí na "vozíku"), bude asi řešení bolestí vhodné pro zvažování v Centru léčby bolesti. Doporučuji Vám konzultaci buď přímo s Vaším operatérem nebo zkuste požádat o vyšetření a konzultaci s nejzkušenějšími neurochirurgy dr.Chrobokem nebo prim.dr.Prokopem, chodíte-li do nemocnice Na Homolce.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: