Bolest těla

dobrý den,je mi 29 let.již přes rok mám časté bolesti těla.jako když začíná chřipka.už si nevím rady.bojím se s tím jít k doktoru,protože jsem dost mladá a určitě by ze mě udělali hypochondra nebo mi řekli,že to je psychické.někdy mi bolest jako by vystřeluje od zad do boků a dále pak do stehen.bolí mě také dost ruce.Jediné co mi pomáhá je ibalgin.tak ho jim tři dny a pak je mi tak čtyři dny dobře a bolest se pomalu vrací a postupně zvětšuje dokud si zase nevezmu prášek.takhle to ale nejde do nekonečna.už jsem z toho zoufalá.po psychické stránce nemám žádné problémy.jsem na mateřské,cvičím,snažím se zdravě jíst.Před dvěma lety jsem podstoupila císařský řez.nevím jestli moje problémy nemůžou být od toho.po dobu kojení jsem žádné větší potíže neregistrovala.když byl malému rok začala jsem užívat letrox 50 na štítnou žlázu.beru denně jednu tabletku.tuto zimu jsem byla dvakrát nemocná a brala atb a k těmto bolestem těla se přidávala dost často i bolest v krku.ta ted v létě vymizela ale bolesti svalů přetrvávají.Chtěli bychom druhé miminko,ale bojím se v tomto stavu být ještě navíc těhotná.přestala jsem i sportovat,protože druhý den po cvičení bych se bolestí zbláznila.myslela jsem si,že když si tělo odpočine,že se to zlepší,ale je to pořád stejné.když celý den běhám okolo malého,jsem večer jak zbitá.prosím poradte

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nebojte se prosím obrátit s tímto problémem na lékaře - v prvé řadě na Vašeho praktika. Rozhodně není na místě se obávat, že budete označena za "hypochondra", Vaše potíže si určitě žádají bližší vyšetření. Bohužel bez znalosti celé řady dalších detailů a hlavně bez provedení tělesného vyšetření se takto přes poradnu těžko k příčině Vašich potíží přesněji vyjádřit, možností je řada... Doporučuji tedy určitě návštěvu lékaře, nebojte se! Přeji Vám, ať se brzy podaří najít příčinu Vašeho stavu a tím i vhodnou léčbu!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pravidelný pohyb chrání střeva
Články: Pravidelný pohyb chrání střeva
Pravidelným provozováním...
Po menopauze hrozí infarkt. Pomůže hormonální léčba?
Články: Po menopauze hrozí infarkt. Pomůže hormonální léčba?
Na srdeční onemocnění umírá...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: