Bolest třísla

Dobrý den, jsem fotbalista. Před měsícem jsem si natáhl tříslo. Párkrát, jsem to zkusil, jestli to s tím zkusím vydržet, ale zjistil jsem, že s tím nedokáži dobře hrát, a tak jsem před 2 týdny přestal se sportováním. Po prvním týdnu to vypadalo dobře, ale v ten druhý mě to začalo, při normálním (chůze) bolet a je to čím dál horší. Proto jsem se na vás obrátil o váš názor, co bych měl s tím dělat? Za odpověd předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Termín natažený sval se sice běžně používá v praxi ale ve 100% případů dochází k natření svalových vláken.Tak tomu bude i u vás. 8-12 den po poranění sval přestává bolet a pacient má pocit že může zpět do zátěže a dojde k opětovnému poranění. Ve vašem případě doporučuji co nejdříve sono diagnostiku a následnou cílenou péči, klidový režim vám nepomůže. Podívejte se na náš web www.natrzenysval.cz kde jsou uvedené kontakty na recepci a doporučuji se neodkladně objednat k vyšetření. Hezký den.

MUDr. Miloš Barna
MUDr. Miloš Barna

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Barna Medical s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: