Bolest v bedrech

Dobrý den pane doktore, 10. února jsem byla na zavedení tělíska Jaydess. Od té doby cítím bolest v bedrech, hlavně na pravé straně, taková bodava bolest. Může to být reakce na zavedení tělíska? Děkuji za odpověď, Michaela

Odpověď odborníka:

Ano, teoreticky muze. I kdyz velice vzacne.Proto, aby se mohlo rici, ze jsou Vase potize , t.j. bolesti v zadech ze zavedeneho teliska je nutno vyloucit dalsi priciny, nebot bolesti v zadech, jak jsem jiz rekl jsou opravdu vzacne.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: