Bolest v kolene

25.8.2012 ma uštipol kliešt bol som u doktorky a nebol tam flak, a povedala že to neni borelioza (nedala mi vyšetriť krv). Cca v Decembri 2012 mi pri cvičený puklo v kolene a od tedy tam mám taku tupú bolesť (keď sedím to cítim ale pri pohybe pri športovaní mi nerobi žiadny problem ani nič neboli) bol som sa objednať k ortopedovy ale objednal ma až o mesiac tak ma zaujma či to nemože byť aj borelioza teraz mam už posledný mesiac bolesť hrdla sople,...

Odpověď odborníka:

Popisovaná bolest kolena je velmi málo pravděpodobná v souvislosti s klíštětem Spíše se jedná o distorsi, podvrtnutí, kolena, nejsou vyloučeny změny v kloubních chrupavce, což u mladých lidí bývá. Chondropatie po přetížení. Protože jste udal jen málo informací o koleně bylo by vhodné koleno do vyšetření ortpopedem nepřetěžovat, mírně s kolenem cvičit, případně chladný obklad a některé z nesteroidních antireumatik jako je Ibalgin , Aulin krátkodobě. Dále dle vysledků vyšetření.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: