Bolest v koleni do dřepu,při chůzi v klidu

Již jsem Vám už psala p.MUDr. Milane Navrátile jaký mam problem a Vy jste mi na něj již také odpověděl zkopruji o co vlastně se jednalo. http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/bolest-v-koleni-do-drepu-pri-chuzi-v-klidu-100800 ... Zašla jsem si nyní na jižd domluvenou kontrolu 16.2.2015 a již cituji s danné zpravy . Subj: jen 4 dny Obj: levé koleno mírně prosáklé,hbynost táž. Th: 1/2 amp. Diprophosu/M i .A do levého kol.kloubu, Dop: kontrola 9.3.2015,při potížích ASK. Ale pane doktore,to mi uz muj ortoped rikal pred mesicem a porad se nic nedeje a ani me nikam neposle a jasne a zretelne jsem mu rekla ze,mam bolesti a ze uz nemuzu stat dlouho na te noze a ze spatne doslapuji s krupanim . Ale proste on me snad ani nevnima a porad jen injekce mi dava ktere proste ani nezabiraji!!!!!!! Chtela bych znat Vas nazor...a dekuji za preklad z me posledni zpravy 16.2.2015 s pozdravem Eva

Odpověď odborníka:

Podle pojišťovny máte nárok na t.zv. druhý pohled, tedy vyšetření u jiného ortopeda, který zhodnotí dosavadní nálezy, vyšetří vaše koleno, doplní potřebná vyšetření případně bude in dikovat další léčbu i případnou artroskopii kolena. Je jistě možno se obrátit na ambulanci vaší krajské nemocnice nebo na ortopedickou kliniku do Prahy. Podle všech výsledků potom potřebná léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: