Bolest v krizi a nohach

Dobrý den, již delší dobu me trápí bolesti zad v krizove oblasti bez bolesti nohou. Zhruba před měsícem jsem prodělala virozu, ktera se projevovala zvysenou teplotou, pokaslavanim a bolestmi nohou . Viroza pote přešla v slabší zápal plic. Po dobrani atb zápal plic ustoupil, ale boli me nohy nadále. Chci se zeptat, zda souvisí bolest nohou s bolestí zad nebo jsou to dozvuky virózy a zápalu plic? je vhodna návštěva neurologa nebo jen rehabilitace a cvičení? Před virozou jsem byla u lékaře " na odblokování patere" - blokace byly na hodně mistech páteře a sám lékař mne tehdy řekl, že se mi nediví, že me boli nohy, tak nevim, poraďte, prosím, co mám dělat. ještě musím dodat , že mám roční dite, (11kg);které neustále zvedám a nosim. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Situaci nepodceňte. Rehab. lékař či fyzioterapeut u Vás bude mít určitě při vyšetření důvod k současným potížím. jejich charakter však nevylučuje i možné zhoršující charakter např. nedoléčeného zánětu , nedfostatku železa(docela časté v této době od porodu) , ale i jiný nikoliv vyslověéně příčinný důvod. proto nejdříve návštěva vašeho lékaře, určitě s odběrem krve a vyš,. moče, nejn klinické vyšetření..a dle výsledku " aktivně fyzioterapeutickou" léčbu nebo léčbu problému, který může být přítomen( ale nemusí) a k tomu " aktivně fyzioterapeutickou" léčbu.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: