Bolest v krku

Dobrý den, prodělala jsem anginu a dostala atb. Duomox. Jenže bolest v krku stále trvá. Teprve po dobrání atb., mi byl udělán výtěr. Výsledek candida +. Je to prý následek atb. Snažím se držet životosprávu(vynechat cukry atd.), beru Wobenzym, laktobacily, vit. C, preventat, kloktám acylpyrin. Ale, potíže stále trvají, bolest v krku a puchýřky na mandlích. Prosím o jakoukoliv radu!!! Je vhodný Bioparox? Moc děkuji Věra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokračujte s podávání probiotik (laktobacily) i wobenzymu a vitamínů - Bioparox raději ne / je určen proti bakteriím, ůčinek proti mykosám není potvrzen/ a pokud by vaše problémy přetrvávaly ještě cca 3-5 dní, navštivte znova lékaře, byla by asi vhodná přímo protimykotická léčba, aby nedošlo k přemnožení candid. Pokud by se vám candidy (mykosa) nějak častěji objevovaly, třeba i v gynekologické sféře, není od věci navštívit imunologii pro vyšetření celkové imunity. Prozatím zkuste kloktat také bylinkami, vhodná je šalvěj nebo lichořeřišnice. Hezký den. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: