Bolest v krku

Dobry den, uz 2 tydny me boli v krku. Beru vitamin c,preventan quattro a tamtum verde ale nic nezabira nemoci se nemuzu zbavit.Byl jsem stim u doktora ktery vyloucil anginu a rekl ze to vypada na chripku. Je mozne ze jsem bacilonosic? Moc vas prosim o radu a predem dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine! Bacilonosič být můžete, ale vtip bacilonosičství je v tom, že bacily neobtěžují svého nositele, pouze v něm "bydlí" a šíří se odtud. Navíc chřipku způsobují viry. Virové onemocnění hrdla může klidně trvat dva i tři týdny, zvláště, pokud se jedná o chřipku. Úzdravě velmi napomůže, zůstanete-li několik dní v posteli, klidový režim, v teple, horký čaj, potit. Vhodné je doplnit zinek a vitamin C, nejlépe však z potravy (ovoce, zelenina, semínka, ořechy). Pomoci by Vám mohl i extrakt z Echinacei (třapatka nachová).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x