Bolest v krku

Paní doktorko moc vám za všechno děkuji, jste moc hodná. Dnes jsem byla u doktora ten my řekl že zkusíme bioparox 5 dní a u děláme výtěr a potom nasadíme penicilin. Co je tedy lepší DUOMOX1000NEBO PENICILIN, teď jsem tedy v rozpacích, mám si tedy říct spíš o antibiotika a přestat stříkat, já myslela že ten sprej je bezpečný? Prosím ještě mi naposled poraď te co tedy mám dělat a jaké antibiotika nechat napsat. Četla jsem že penicilin můžou i těhotný i kojící. Nezlobte se že vás pořád obtěžuji. ZA VŠE MOC DĚKUJI.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkuste tedy Penicilin a Bioparox raději ne, já bych za něj ruku do ohně nedala. Zkuste opravdu tu šalvěj na kloktání (tinktura se jmenuje Florsalmin nebo sypanou šalvěj a uvaříte si nálev), budete překvapena, jak je příjemná a účinná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: